Δρ. Μαυρικάκης - Καλωσήρθατε!

Ο Δρ Εμμανουήλ Μαυρικάκης είναι χειρουργός οφθαλμίατρος με εξειδίκευση στην χειρουργική υαλοειδούς - αμφιβληστροειδούς και ωχράς κηλίδας.

Ο Δρ Μαυρικακης εχει τιμηθεί με το Achievement Award απο την Αμερικανική Ακαδημία Οφθαλμολογίας το 2010 και με το Honors Award απο την Αμερικανική Εταιρία Ειδικών Αμφιβληστροειδούς το 2011 για την συμβολή του στο επιστημονικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό τους πρόγραμμα.

Οι τομείς της εξειδίκευσης του περιλαμβάνουν την αντιμετώπιση οφθαλμικών παθήσεων όπως: Αποκόλληση Αμφιβληστροειδούς, Οπή Ωχράς Κηλίδας, Επιαμφιβληστροειδική Μεμβράνη, Αιμορραγία Υαλοειδούς, Αγγειακές Αποφράξεις Αμφιβληστροειδούς , Ηλικιακή Εκφύλιση Ωχράς Κηλίδας, Διαβητική Αμφιβληστροειδοπάθεια, Οφθαλμικά Τραύματα και Αντιμετώπιση Επιπλοκών Χειρουργικής Επέμβασης Καταρράκτη.

Ο Δρ Μαυρικάκης είναι μέλος της Αμερικανικής Εταιρίας Ειδικών Αμφιβληστροειδούς (ASRS), της Αμερικανικής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας (AAO), της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Ειδικών Αμφιβληστροειδούς (EURETINA), της Ελληνικής Εταιρίας Υαλοειδούς - Αμφιβληστροειδούς (GVRS), και της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρίας (ΕΟΕ).

Ο σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να βοηθήσει στην ενημέρωση σας για διάφορες παθήσεις των ματιών, για τις τελευταίες εξελίξεις στην οφθαλμολογία καθώς επίσης για χειρουργικές οφθαλμολογικές επεμβάσεις.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζι μας στο για τυχόν ερωτήσεις.